Wilt u met uw kinderen lid worden van onze geweldige speeltuin vereniging? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres!

Leest u allereerst deze brief goed door en vul de bijgevoegde papieren in.

Belangrijk: zonder foto’s wordt de aanvraag niet in behandeling genomen! Dit geldt alleen bij een gezinsabonnement.
Voor een grootouders abonnement heeft u geen foto’s nodig.

Het lidmaatschap loopt van januari t/m december en is geldig voor het eigen gezin of voor grootouders en kleinkinderen.
De kinderen staan centraal en krijgen een eigen pasje. Vanaf 4 jaar met foto ( kopie mag ook) en onder de 4 jaar zetten wij alleen de leeftijd op het pasje. ( vergeet niet achterop de foto, de naam, en leeftijd van het kind te zetten) Zonder foto’s wordt de aanvraag niet in behandeling genomen!!

Bij de grootouders komt het aantal kleinkinderen op één pasje. Wij vertrouwen erop dat u ook daadwerkelijk uw eigen kleinkinderen meeneemt. Zijn kleinkinderen oud genoeg om zelfstandig naar de speeltuin te komen, kunnen zij een eigen kleinkind pasje krijgen. Dit kleinkind verdwijnt dan wel van de oma/opa pas.
Als mama, papa of oma e/o opa niet kunnen, mag er één begeleider mee op de gezinspas.

Alle anderen betalen entree.
Scholen e/o instellingen hebben andere regels.
Zij kunnen even mailen naar: info@dierensespeeltuin.nl en worden via deze weg geholpen met inschrijving.

De kosten van een lidmaatschap bedragen € 25,00 per jaar voor het gezin en bij grootouders is het voor hen en alle kleinkinderen. De eerste keer betaalt u éénmalig € 5,00 inschrijfgeld en het volgende jaar betaalt u via automatische incasso € 25,00.

U maakt dus de eerste keer zelf € 30,00 voor het jaar 2018 over op de ING Bank, nummer: NL45INGB065.76.15.366 t.n.v. De Dierense Speeltuin Vereniging o.v.v. uw naam ( van betalende) postcode, plaats en huisnummer.

De bijgevoegde formulieren vult u in en het inschrijfformulier met de incasso (vergeet uw IBANnummer en handtekening niet) en de huisregels stuurt u ondertekend retour aan:

Dierense Speeltuin Vereniging t.a.v. de ledenadministratie
Postbus 48
6950 AA Dieren

Het nieuwe lidmaatschap kan niet worden gepind in de speeltuin, gaat uitsluitend zoals hierboven omschreven. Vergeet de postzegel niet, s.v.p. Nadat uw betaling binnen is, sturen wij de pasjes naar u op.

Welkom bij de Vereniging.

 waterspeelplaatstwee