Een koninklijke Koningsdag in de Dierense Speeltuin!

23/04/2018

Het gaat misschien wat fris en nat worden, maar bij de Dierense Speeltuin zorgen we dit jaar weer voor genoeg warmte tijdens Koningsdag. We zijn 27 april geopend van 10:00 uur tot 15:00 uur, kom je zelf met een kleedje, dan ben je vanaf 09:00 uur welkom!

Kinderen en ouders die willen verkopen (GEEN HANDELAREN) kunnen vanaf 09:00 uur terecht op de asfaltering van de ijsbaan. Bij een te natte baan, wordt er uitgeweken naar de skelterbaan. De vrijwilligers wijzen u de plek. De speeltuin zelf blijft vrij van kleedjes en tafels. Er kan niets worden achtergelaten in de speeltuin. Als er vrijwilligers zijn om te schminken, kan dat ook gedaan worden. Snoep en Doe is ook gezellig aanwezig.

Let op: Koningsdag is de start om ansichtkaarten in te kleuren voor alle kinderen. Je mag je voornaam en achternaam met leeftijd erop zetten en de ouders krijgen de gelegenheid om de kaarten voor € 1,00 te kopen. Waarom? Wij gaan met iedere activiteit sparen voor het Ronald McDonald huis in Utrecht. Binnenkort meer daarover!

Wij hopen op een prachtige dag en veel kinderen en bezoekers.

Categories: Nieuws

One Comment

  • Carolien
    26/04/2017

    Hallo lieve mensen, is er morgen, koningsdag weer gratis rommelmarkt? Ik hoor het graag even, leuk om te snuffelen op deze dag. gr Carolien-Sunshine

    Reply

Leave a reply