Kerstmarkt 2017

06/11/2017

De Kerstmarkt in de Dierense Speeltuin keert dit jaar terug, maar wel in een geheel nieuwe vorm! Dit jaar is onze feestelijke Kerstmarkt uitsluitend voor kinderen, door kinderen. Ieder deelnemend kind krijgt een gratis picknicktafel om alle spullen op uit te stallen.

De kinderen mogen speelgoed verkopen, zo lang het maar geen spullen van de ouders zijn en alles dient in goede staat te zijn. Uiteraard mogen er ook zelfgebakken koekjes of taartjes verkocht worden, of eigengemaakte kerststukjes. The sky is the limit. Muziek maken of liedjes zingen behoren dan ook absoluut tot de mogelijkheden.

Ouders zijn welkom om een oogje in het zeil te houden bij hun kroost. De toegang is gratis, al vragen wij wel een vrijwillige bijdrage om een aantal gezinnen blij te kunnen maken die anders geen Sinterklaas of Kerstmis kunnen vieren.

De Kindermuziekvereniging uit Spankeren bakken oliebollen en verkopen deze tijdens onze Kerstmarkt. De Dierense Speeltuin zorgt voor een levende kerststal en regelen frietjes.

Dit wil je toch niet missen? Schrijf het vast in je agenda: zaterdag 16 december tussen 16:00 uur en 20:00 uur.

Kinderen die willen verkopen dienen zich aan te melden via info@dierensespeeltuin.nl. Uiteraard hopen wij op heel veel kinderen en gezelligheid en zorgen uiteraard voor een heerlijke kerstsfeer.

WE ZIEN JULLIE ALLEMAAL HEEL GRAAG OP 16 DECEMBER! TOT DAN!

Categories: Home, Nieuws

Leave a reply