Ledenbrief 2018

28/12/2017

LIEVER DOWNLOADEN IN WORD? KLIK DAN HIER!

De contributie over het jaar 2018 blijft onveranderd, dus € 25,00 per gezin.

Heeft u geen incasso, verzoeken wij u vriendelijk uw contributie over te maken via: het IBAN rekeningnummer van de Dierense Speeltuin: NL45INGB065.76.15.366. Kijkt u eerst links onderaan uw pasje of u inderdaad geen incasso heeft! Dan maakt u het geld over voor 15 januari 2018 o.v.v. uw naam, lidnummer of adres. Vergeet de naam niet te melden om wie het gaat!!! Dit wordt nog weleens vergeten. Heeft u wel incasso, dan wordt het bedrag rond 7 januari 2018 afgeschreven van uw rekening. Kijk het na op uw pasje. Links onderaan!

In de periode van maandag 12 februari t/m zaterdag 24 februari 2018 kunt u de pasjes af laten stempelen in de speeltuin tussen 13.00 uur tot 16.00 uur dagelijks van maandag t/m zaterdag. Dus het pasje van 2017 meenemen! Grootouders hebben geen foto’s nodig voor hun grootouder lidmaatschap!

Alleen als de kleinkinderen zelfstandig van grootouders naar de speeltuin mogen, komt er een pasfoto op!
Primera heeft voor het derde jaar een Aktie. Op vertoon van een geldig DSV pasje kunt u de maand februari 2018 pasfoto’s laten maken voor maar € 5,95 per zes. ( Dit geldt voor de nieuwe leden en voor hen die nog steeds geen foto op hun pasje hebben!)
Komt u uit de regio en stempelt u het pasje niet af in februari, dan kost het u € 5,00 toeslag als u in maart of later komt. Ook dit jaar gaan wij streng zijn als u niet op tijd bent zonder afmelding. In het seizoen is het te druk! Wij vragen u dan ook in februari naar de speeltuin te komen, daar het vanaf maart te druk wordt in de speeltuin. Kunt u echt niet, kan een ander ook niet voor u, vraag dan ontheffing aan via info@dierensespeeltuin.nl en het wordt dan geregeld. Leden buiten de regio mogen komen als ze voor de eerste keer naar de speeltuin komen, daar de afstand dan te groot is. Dit geldt voor leden uit Arnhem, Duiven, Zevenaar en daar buiten. De anderen verwachten wij gezellig in februari. Wij rekenen op u!

Ook vragen wij u regelmatig naar de website te kijken. Vergeet vooral de Facebook pagina niet. Daar staan meteen de laatste nieuwtjes op. U hoeft zelf geen lid te zijn van Facebook om onze pagina te liken.
Zet de data van februari s.v.p. in uw agenda .

P.S. Attentie voor Gelrepashouders!!!!
Op de website van de Gelrepas staat informatie over uw lidmaatschap van de Dierense Speeltuin of over een nieuw aan te schaffen lidmaatschap. Lees die info goed door s.v.p. !!!!!!! Ga wel naar Gemeente Rheden als u daar woont. Alle Gelrepasleden komen gewoon in februari ( 12 febr t/m 24 febr tussen 13.00 u en 16.00 u.) naar de speeltuin met foto’s( als deze er nog niet op zitten) en couponnummer 5) De contributie krijgen wij retour van de betreffende Gemeente waarin u woont. Ouders dienen wel zelf te komen en hun Gelrepas en couponnummer bij zich te hebben. Mensen met Gelrepas kunnen ook tot 31 mei lid worden, mits u alles bij elkaar heeft. Foto’s, Gelrepas van degene die inschrijft en het Couponnummer. Wij vragen om een legitimatie bewijs. U krijgt de inschrijfpapieren in de speeltuin en deze kunt u meteen invullen. Dit kan voor jullie niet via de website!!!!!

 

 

Categories: Nieuws

One Comment

 • Jet schols
  12/03/2017

  Beste dierense speeltuin
  Wij hebben nu al een flink aantal jaren een incasso voor het gezien .
  Ik heb ook jaren lang hetzelfde mail adres gehad dit jaar een ander.
  Daarom heb ik de oproep gemist , denk ik , voor het stempelen .
  Mijn nieuwe email is heikelaar@gmail.com.
  De pasjes staan op naam schols.
  Ik zou de pasjeswel graag willen ophalen. Hoe moet dat nu ?
  Groeten
  Jet

  Reply

Leave a reply