51ste editie Paaseieren zoeken in de speeltuin!

25/03/2018

Bij de Dierense Speeltuin hechten wij heel erg aan tradities en daarom is er op Goede Vrijdag 30 maart voor de 51ste keer paaseieren zoeken voor onze kleine leden. De aanvang is 18:00 uur en zal een uurtje in beslag nemen.

LET OP: alle kinderen binnen de regio hebben een geldig pasje nodig van 2018. Er wordt dit jaar weer streng gecontroleerd op leeftijd. Verder heeft het bestuur moeten besluiten om de regels strenger te maken, omdat het paaseieren zoeken anders voor de kleine kinderen geen leuke ervaring is. Dit jaar gebruiken wij geen linten. De kleintjes gaan naar het platte stuk achter het nieuwe speeltoestel en de oudere kinderen gaan via de hoofdingang naar het terras en blijven voor het nieuwe toestel.

De leeftijdsgrens is vanaf dit jaar verlaagd naar 8 jaar, omdat de oudere kinderen het de afgelopen jaren een onprettige ervaring hebben gemaakt. Niemand gaat zonder iets weg en ouders hoeven niet voor de kinderen te rapen. De enigen die in het veld lopen bij de grotere kids zijn onze vrijwilligers en verder niemand.

We hopen op ieders medewerking, anders gaat het bestuur zich beraden hoe dit aankomende jaren verder moet.

Storm, regen, sneeuw houdt het paaseieren zoeken niet tegen. Wij hebben er zin in, jullie hopelijk ook.

Groetjes van Bestuur en vrijwilligers.

Categories: Nieuws

Leave a reply