Voor de leukste en gezelligste schoolreisjes ben je altijd van harte welkom bij de Dierense Speeltuin!  Op deze pagina is alle info daarover te vinden én lees je de aanmeldingsprocedure, dat is noodzakelijk.

ENTREE

De entree voor scholen is €2,50 per kind. Ook de begeleiders betalen €2,50. Het liefst hebben wij dat je de dag van het bezoek pint, maar contant betalen mag natuurlijk ook altijd. Betaling per factuur is helaas niet mogelijk. Wij ontvangen jullie graag vanaf 09:00 uur in de ochtend.


KLEDING & BEGELEIDING

Wij hebben geen kledingvoorschriften in de Dierense Speeltuin. Bij mooi weer kunnen de kinderen zwemkleding meenemen om in de waterspeelplaats te spelen. Een handdoek en eventuele droge kleding zijn dan geen overbodige luxe. De kinderen kunnen zelfstandig en veilig spelen. We verwachten wel dat de begeleiders een oogje in het zeil houden.


ETEN & DRINKEN

Het is toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen naar de speeltuin. Maar je kunt ook iets lekkers bij ons bestellen. Bekijk hieronder ons aanbod en de prijslijst:

Patat zonder mayonaise €1,50
Patat met mayonaise €1,75
Patat met snack zonder mayonaise €3,00
Patat met snack met mayonaise €3,25
Broodje kroket €2,40
Softijsje €0,50
Perenijsje €0,60
Raket €0,70
Beker limonade €0,30
Let op: bij eventueel annuleren ons dat graag drie dagen van tevoren laten weten in verband met afbestellen van de snacks. Bestelde ijsjes dienen alsnog wel afgenomen te worden.

Enthousiast geworden en wil je een schoolreisje naar de leukste speeltuin van Nederland? Vraag direct een reservering aan via schoolreisjes@dierensespeeltuin.nl! Je krijgt dan zo snel mogelijk een mail terug met alle aanvullende info die we nog van je nodig hebben.

We hopen jullie van harte welkom te heten in de Dierense Speeltuin.

prijswijzigingen voorbehouden